Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Șard, cercetat penal după ce a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals, eliberat în Ungaria

Publicat

masina-politia

Un tânăr de 27 de ani din Șard s-a ales cu dosar penal după ce, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit în trafic la Alba Iulia și a prezentat polițiștilor un permis fals, eliberat de autoritățile din Ungaria.

Potrivit IPJ Alba, tânărul a fost oprit de polițiștii Serviciului Rutier Alba pe Calea Moților din Alba Iulia, marți, în jurul orei 20.05. Șoferul ar fi prezentat polițiștilor un permis eliberat de autoritățile din Ungaria.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere eliberat de autoritățile din Ungaria, totodată există suspiciuni că permisul de conducere a fost obținut în baza unor documente false.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri și uz de fals.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax