Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Sebeș, amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat carantina. Controale ale polițiștilor din Alba

Publicat

Polițiștii din Sebeș au depistat un tânăr de 20 de ani, din municipiu, care nu a respectat măsura carantinării și a părăsit locația unde ar fi trebuit să se afle, pentru următoarele două săptămâni, ca urmare a faptului că s-a întors din străinătate.

Față de tânăr, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

”Amintim faptul că purtarea măștii de protecție este, în continuare, obligatorie în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transport în comun” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 176 de persoane aflate în carantină, 37 aflate în izolare și au fost organizate 11 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 262 de persoane.

Alte 62 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 15 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 48 de terase, restaurante, fastfood-uri și 48 de mijloace de transport, din care 14 mijloace de transport în comun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax