Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Sebeș, cercetat de poliţiştii din Aiud. A găsit un telefon mobil într-un local public și nu l-a restituit proprietarului

Publicat

furt telefon mobil

Un tânăr de 21 de ani din Sebeș este cercetat de polițiștii din Aiud pentru însușirea bunului găsit. Acesta a găsit un telefon a cărui valoare depășește 3.500 de lei și nu l-a restituit proprietarului.

În data de 2 iunie, dimineaţa, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către un tânăr de 19 ani, din comuna Rimetea, cu privire la faptul că, în noaptea de 23 spre 24 mai, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, i-a dispărut un telefon mobil, în valoare de 3.640 lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Operațiuni Speciale Alba şi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, a fost identificată persoana despre care există suspiciunea că a găsit telefonul mobil al tânărului, bun pe care şi l-a însușit fără drept.

Este vorba de C.I.A., de 21 de ani, din Sebeş, pe numele cărui a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 243 din Codul Penal şi de la care a fost recuperat telefonul mobil, acesta fiind restituit păgubitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax