Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Sebeş, cu dosar penal pentru distrugere. A spart ecranul unui aparat dintr-o sală de jocuri

Publicat

jocuri de noroc

jocuri de norocUn tânăr de 29 de ani din Sebeş s-a ales cu dosar penal pentru distrugere după ce, probabil nervos că pierdea la „păcănele”, a spart ecranul unui aparat dintr-o sală de jocuri.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 29 de ani din Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de distrugere cu un prejudiciu de 1.769 lei.

În 10 mai, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Sebeş, tânărul ar fi distrus ecranul unui aparat de tip slotmachine după care ar fi părăsit sala de jocuri, transmite IPJ Alba.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Acesta a fost identificat, alături de alţi autori de infracţiuni, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite, derulate de IPJ Alba şi Poliţia Sebeş.

Vezi RAZII ale Poliţiei, la Sebeş. Şapte filtre rutiere, amenzi de peste 20.000 de lei, bunuri confiscate. Ce au descoperit oamenii legii

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax