Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Sebeş, cu dosar penal pentru distrugere: Sub influenţa alcoolului, a spart uşa locuinţei unei tinere. Căuta, de fapt, alt apartament

Publicat

pol

masina politie „Ghinion” pentru un tânăr de 24 de ani din Sebeş. Aflat sub influenţa alcoolului, a vrut să recupereze nişte bani de la un prieten, însă a confundat apartamentul respectiv, s-a enervat când a văzut că nu-i deschide nimeni şi a spart uşa. Acum este cercetat penal pentru distrugere.

Potrivit IPJ Alba, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată luni de către o tânără de 22 de ani, din Sebeş, cu privire la faptul că sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5.00, o persoană necunoscută i-a lovit uşa apartamentului şi a provocat distrugeri la sistemul de închidere.

Tânăra a reclamat un prejudiciu de 1.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au identificat pe G.G.C., de 24 de ani, din Sebeş, care, sâmbătă dimineaţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi intrat în blocul în care locuieşte reclamanta, căutându-l pe un prieten, pentru a-şi recupera o sumă de bani însă a confundat uşile apartamentelor şi a devenit agresiv în momentul în care a observat că nu i se deschide.

Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax