Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Sebeș, cu dosar penal pentru furt la Alba Iulia. A fost prins în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un chioșc de reviste

Publicat

pol

masina politie Un tânăr în vârstă de 19 ani din Sebeș s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat. Polițiștii l-au prins în flagrant, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un chioșc de reviste, situat de pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia.

Poliţiştii de siguranţă publică din Alba Iulia l-au depistat în flagrant delict pe un tânăr de 19 ani, din Sebeş, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un chioşc de reviste. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, pentru tentativă de furt.

În noaptea de 6/7 septembrie, în jurul orei 1.30, în urma unui apel primit prin 112, prin care un cetăţean semnala faptul că a observat un individ care încearcă să sustragă bunuri dintr-un chioşc situat pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţei Municipiului Alba Iulia a reușit prinderea în flagrant delict a lui K.D.C.A., de 19 ani, din Sebeş.

Acesta se pregătea să sustragă mai multe cărţi şi reviste a căror valoare a fost estimată la 800 de lei.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax