Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Sebeș, reținut de polițiști. Este cercetat pentru furt, împreună cu doi minori din Petrești, în opt dosare penale

Publicat

furt casaUn tânăr de 18 ani din Sebeș a fost reținut de polițiști după ce, ajutat de doi minori din Petrești, au pătruns prin efracție într-o grădiniță și într-o societate comercială, de unde au sustras bunuri în valoare de peste 7.600 de lei.

La data de 28 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe M.V.A., de 18 ani, din Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea unor furturi din două locaţii din Petreşti.

În perioada 5 noiembrie 2015 -10 ianuarie 2016, împreună cu doi minori, de 13 şi 14 ani, din Petreşti, au pătruns prin efracţie, într-o grădiniţă şi într-o societate comercială şi au sustras bunuri în valoare de  7.696 lei.

Cei trei tineri sunt bănuiţi şi de comiterea altor fapte similare, în prezent fiind cercetaţi într-un număr total de opt dosare penale.

Faţă de M.V.A., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax