Connect with us
Publicitate

BLAJ

Tânăr din Sibiu REȚINUT în Blaj. A furat o mașină, a condus-o băut și fără permis și a provocat accident

Publicat

arestat, catuse

Un tânăr din județul Sibiu, care a sustras un autoturism pe care l-a condus fără a deține permis și fiind sub influența alcoolului, a fost reținut de polițiștii din Blaj.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din comuna Moșna, județul Sibiu, care este cercetat pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Luni seara, ar fi sustras un autoturism parcat pe o stradă din Cenade și l-ar fi condus prin comună, până pe strada Principală unde a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax