Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Vinţu de Jos, cercetat penal după ce a prezentat Poliţiei un permis de conducere fals

politia rutiera

Publicat

Un tânăr din Vinţu de Jos s-a ales cu dosar penal după ce, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit de poliţişti, pe o stradă din Alba Iulia, şi le-a prezentat un permis de conducere fals.

Potrivit IPJ Alba, în 6 iulie, în jurul orei 11.18, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în timp acţionau pe Bulevardul Ferdinand din municipiul Alba Iulia, l-au depistat pe un tânăr de 21 ani, din localitatea Vinţu de Jos, care circula cu un autoturism fără a avea permis de conducere.

Cu ocazia verificării documentelor, conducătorul auto, a prezentat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de autoritățile moldovene, document care s-a dovedit a fi fals.

De asemenea, poliţiştii  au constatat şi faptul ca tânărul nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, uz de fals si fals material in înscrisuri oficiale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate