Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Vințu de Jos, cercetat pentru un furt comis în luna martie. Ce a sustras dintr-o locuință din Alba Iulia

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au identificat autorul unui furt dintr-o locuință din municipiu. Este vorba de un tânăr care ar fi sustras, în luna martie, o sumă de bani din locuința unei femei din oraș.

Luni, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Vințu de Jos, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt din locuință, care a fost sesizată poliției la începutul lunii martie a anului 2022.

În 1 martie 2022, tânărul ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil din Alba Iulia, care aparține unei femei în vârstă de 51 de ani și ar fi sustras suma de 500 de lei, din buzunarul unei haine lăsată în bucătăria locuinței.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax