Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr găsit DECEDAT într-o maşină, la marginea unui drum din Apuseni. Autoritățile nu știu cauza morții

Publicat

politie

Darius Tomuta Un tânăr în vârstă de 30 de ani din municipiul Beiuş, judeţul Bihor, a fost găsit decedat, într-o maşină, pe un drum lăturalnic, în apropierea DN75, pe raza localităţii Gârde, din Apuseni, în judeţul Alba. Acesta era dat dispărut de la domiciliu, de o săptămână.

Victima se numeşte Darius Marcel Tomuţa şi plecase de acasă din 25 aprilie, fără să-şi anunţe familia despre o posibilă destinaţie. Potrivit unor surse neoficiale, citate de adevărul.ro, acesta ar fi avut legături cu lumea interlopă din oraş.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost găsit de un localnic, miercuri după-amiaza, în jurul orei 17.00, într-o dubiţă Fiat, pe marginea unui drum din satul Gârde, comuna Bistra din judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul tânărului, iar în urma autopsiei nu a putut fi stabilită cauza morţii, urmând să fie efectuate teste suplimentare.

Locul în care a fost găsit se află la aproximativ 100 de kilometri de municipiul Beiuş.

Darius Marcel Tomuţa era poreclit ”Piticu” şi, potrivit unor surse neoficiale din Beiuş, citate de adevărul.ro, avea legături cu lumea interlopă din oraş.

În octombrie 2016, Judecătoria Beiuş a decis în cazul său “măsura obligatorie provizorie la tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări a stării de sănătate, care să înlăture starea de pericol”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax