Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Tânăr găsit spânzurat într-un copac din apropierea șoselei de centură din Abrud. Nu a lăsat niciun bilet de adio

Publicat

Un tânăr în vârstă de 28 de ani și-a pus capăt zilelor, la marginea orașului Abrud. Trupul tânărului a fost descoperit, marți seara, atârnat într-un copac aflat în apropierea șoselei de centură a orașului. Nu a fost găsit vreun bilet de adio.

UPDATE: „Marţi, la orele 18.10, Poliţia Orașului Abrud a fost sesizată de către un cetățean din oraş, cu privire la faptul că în pădurea de lângă centura ocolitoare a Abrudului, se află o persoană spânzurată.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare care l-a identificat pe C.C.F., de 28 de ani, din Abrud, care era spânzurat de un arbore.

Cadavrul tânărului a fost transportat la morga spitalului din Abrud urmând ca medicii legişti să efectueze necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Cercetările sunt continuate” , se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Poliția a fost sesizată prin apel la 112, în data de 2 septembrie, de către R.R. Din Abrud, cu privire la faptul că într-un copac din apropierea șoselei de centură din orașul Abrud, este o persoană spânzurată. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a identificat cadavrul lui C.C.F., de 28 de ani, în pădurea de pe strada Decebal din orașul Abrud. Tânărul era din Abrud.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Abrud în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adevaru

    joi, 04.09.2014 at 00:20

    din cauza nenorocitilor de la putere….in toata romania peste tot vezi aceleasi cazuri….in loc sa ajutati oameni voi va duceti in vacante si va luati masini scumpe…ati merita sa fiti dusi in desert fara apa fara mancare,toti cei ce dorm in scaune in fruntea statului care nu fac nimic pentru oameni…multe ar fi de spus dar oricum nu se va schimba nimic…un om bun cu caracter asa lam cunoscut eu…merita o viata mai buna…Dumnezeu sal ierte 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax