Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânăr grav rănit într-un accident rutier pe DJ 107, la Sâncel. A condus beat și a intrat cu mașina într-un cap de pod

Publicat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost grav rănit, într-un accident rutier ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (30-31 martie), pe DJ 107, între Sâncel și Șona. 

După ce a fost testat cu aparatul etilotest, acesta a arătat o alcoolemie ridicată în aerul expirat.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 00.20. Potrivit IPJ Alba, din primele date, tânărul ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat cu mașina într-un cap de pod. 

După ce pompierii au ajuns la fața locului au început manevrele de extracție dintre fiarele mașinii.

Reprezentații pompierilor au comunicat că: a fost extrasă o persoană din autoturism, semiconștientă, de către pompierii militari și predata echipajului medical pentru investigații suplimentare.

La fața locului au avut loc cercetări ale polițiștilor pentru a afla și stabili modul în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE duminică, 11:2o. Precizări oficiale ale Poliției. Șoferul era beat

După ce au cercetat locul accidentului și l-au testat cu aparatul etilotest, polițiștii au stabilit cum s-a produs accidentul.

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 martie 2024, în jurul orei 00,20, polițiștii rutieri din Blaj au intervenit pe DJ 107, în afara localității Sâncel, unde a fost sesizată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 21 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de  0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax