Connect with us
Publicitate

AIUD

Un tânăr închis la Penitenciarul Aiud a amenințat cu moartea doi polițiști: Când te prind te sugrum, nu scapi fără un ciob în gât

Penitenciarul Aiud

Publicat

Un tânăr cu multiple tâlhării și furturi la activ, închis momentan la Penitenciaraul Aiud, a fost trimis în judecată pentru ultraj, după ce a amenințat cu moartea doi polițiști de penitenciar. 

Tânărul este din Sighetu Marmației și are condamnări pentru tâlhării și furturi. De asemenea, mai are și o condamnare tot pentru ultraj, când a amenințat cu un aparat cu electroșocuri doi polițiști care voiau să îl imobilizeze. 

Ajuns la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud, tânărul a început să amenințe cu moartea polițiștii de penitenciar.

Prima dată a amenințat cu moartea un polițist în data de 12 ianuarie 2021. Atunci i-ar fi spus ofițerului: ”când te prind te sugrum”, au precizat, pentru alba24.ro, reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

În data de 8 iunie 2022, tânărul a amenințat un alt ofițer al Penitenciarului: ”nu scapi fără un ciob în gât sau un par în cap”, a spus deținutul către un polițist care își făcea datoria.

Pe numele său au fost deschise două dosare penale pentru ultraj, iar, în data de 20 septembrie 2022, ambele dosare au fost înregistrate pe rolul Judecătoriei Aiud.

Momentan nu au primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax