Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr înjunghiat într-un local din Sălciua

Publicat

Agenţii Postului de Poliţie Sălciua au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, luni noaptea, la ora 4.25, cu privire la faptul că, în incinta unui local din comună, a avut loc un conflict spontan în urma căruia un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Sălciua a suferit leziuni, fiind lovit cu un briceag de către un alt tânăr.

Deplasaţi la locul evenimentului, poliţiştii au stabilit că A.E.D. (21 de ani), din municipiul Turda, judeţul Cluj, aflându-se în stare de ebrietate, a intrat în conflict cu tânărul din Sălciua, înţepându-l în şoldul stâng cu un briceag pe care îl avea asupra sa.
Victima a fost transportată la Spitalul orăşenesc Cîmpeni pentru îngrijiri medicale, unde i-a fost stabilit diagnosticul de ”plagă superficială înţepată a regiunii gluteale stângi”. Tânărul a rămas sub supraveghere medicală, însă acesta se află în afara oricărui pericol. Faţă de A.E.D., cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de portul fără drept al cuţitului şi ultraj contra bunelor moravuri. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor victimei, va fi făcută încadrarea juridică a faptei şi cu privire la celelalte aspecte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax