Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr militar din Alba Iulia, decedat într-un grav accident în judeţul Sibiu. A căzut cu maşina într-o râpă

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia şi-a pierdut viaţa, joi, în urma unui teribil accident ce  a avut loc pe drumul judeţean care face legătura între Cisnădie şi Sibiu. Acesta era subofiţer al Unităţii Militare de Artilerie 1473 din Sibiu şi a decedat după ce autoturismul Mazda cu care e deplasa s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi a căzut într-o râpâ.

”Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism Mazda, care circula din direcția Cisnădie spre Sibiu s-a angajat în depășirea unui alt autoturism, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Sibiu-Cisnădie”, a declarat inspector principal Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. Bărbatul se afla singur în maşină.

În momentul tragediei, subofiţerul C.A. purta centura de siguranţă. Un echipaj SMURD a intervenit imediat, iar medicii l-au resuscitat mai bine de o jumătate de oră, în speranţa că îl pot salva. Militarul conducea maşina personală şi se afla înafara programului de lucru. Cazul va fi preluat de Parchetul Militar Braşov.

”Pacient de 30 de ani, găsit în stop respirator, cu ritm electric, dar cu puls uniform, cu semne de leziuni mari la nivelul coloanei medulare, coloanei cervicale, pacientul a intrat în stop cardiac, s-a masat 20 de minute conform protocoalelor, după 20 de minute s-a oprit resuscitarea și s-a declarat decesul”, a spus Bogdan Solomon, medic SMURD Sibiu.

Foto City News.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adi

    vineri, 16.03.2012 at 18:48

    si numele de ce nu spune-ti.aceiasi poveste mai nu ne-a dat numele????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax