Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr prins în flagrant, de polițiștii din Alba Iulia, după ce a încheiat o vânzare. Ce ar fi furat în valoare de 9000 de lei

Publicat

mascati politie noaptea

Un tânăr din Alba Iulia a fost prins în flagrant de polițiști după ce ar fi vând niște scule pe care le-ar fi furat. Tânărul a fost reținut, iar în cursul zilei de joi, 20 mai va fi prezentat în fața procurorilor. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 mai 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de furt calificat.

Se pare că, în după amiaza zilei de 19 mai 2022, acesta ar fi pătruns, prin efracție, în mai multe boxe situate la subsolul unui bloc de locuințe din Alba Iulia, de unde ar fi sustras scule electrice și diverse alte bunuri, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Ulterior ar fi intenționat să valorifice o parte din bunurile sustrase, iar în jurul orei 22,30, acesta a fost depistat, în flagrant delict, de către polițiștii din Alba Iulia, imediat după ce le-ar fi vândut unui bărbat din Alba Iulia.

În cursul zilei de azi, 20 mai, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax