Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr proiectat într-o râpă, la marginea Râului Mare din Cugir

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din Cugir a ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce a pierdut controlul mopedului pe care îl conducea şi a căzut într-o râpă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 03.30, iar, din cercetările efectuate de poliţişti, se pare că bărbatul se afla pe strada Râul Mare din Cugir, iar, într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul asupra vehicului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-o râpă de marginea Râului Mare.

Tânărul a fost transportat  la spitalul din Cugir de către un conducător auto, iar, ulterior, a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba. Medicii au stabilit că acesta a suferit o fractură cu deplasare treime medie la rotula dreaptă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax