Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr rănit în accident la Rădești. Un șofer a intrat cu mașina într-un podeț de beton și a părăsit locul faptei

Publicat

Un tânăr a fost rănit într-un accident rutier petrecut în weekend la Rădești. Se afla într-o mașină condusă de alt tânăr, care a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un podeț de beton. Accidentul nu a fost anunțat la poliție, dar pasagerul rănit a ajuns la spital, adus de o rudă. Apoi, polițiștii au descoperit că șoferul era sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.15, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Aiud, cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o persoană care a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că sâmbătă seara, în jurul orei 23.30, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Rădești, un tânăr de 21 de ani din Căpud a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un podeț din beton.

În urma accidentului, un tânăr de 21 de ani, din comuna Rădești, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital, de către o rudă.

Accidentul rutier nu a fost anunțat de la poliție, iar șoferul autoturismului a plecat de la locul producerii acestuia, fiind identificat, în jurul orei 4.00, la domiciliul său din Căpud. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele să a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax