Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr rănit în urma unui accident provocat la Ocna Mureș de un șofer în vârstă de 21 de ani, care s-a urcat băut la volan

Publicat

politie, IPJ, masina politie, girofar, politie ziua

Un tânăr a fost rănit după ce autoturismul în care se afla, condus de un alt tânăr, băut, a lovit 2 mașini parcate pe o stradă din Ocna Mureș. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Alba, accidentul s-a produs la data de 9 noiembrie 2021, în jurul orei 03.00, pe strada Mihai Eminescu din Ocna Mureș.

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Sibiu a scăpat mașina pe care o conducea de sub control. Un alt tânăr, tot din Sibiu, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la spital, i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax