Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Tânăr rătăcit în Pădurea Mamut, lângă Alba Iulia, căutat de echipaje de salvare, după ce a plecat la o plimbare cu bicicleta

Publicat

traseu pista biciclete Mamut Un tânăr din Alba Iulia, care a plecat să se plimbe, miercuri seara, cu bicicleta pe pista amenajată în zona Mamut, s-a rătăcit în pădure, fiind nevoie de intervenţia echipajelor ISU, Salvamont, alături de jandarmi şi poliţişti.

Din primele informaţii, apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 19.30, mama acestuia anunţând că fiul său nu mai găsea drumul de întoarcere.

Au plecat în căutarea lui echipaje de la ISU Alba, Salvamont, jandarmi şi poliţişti. Operaţiunea nu a fost una tocmai uşoară, având în vedere că tânărul nu ar fi putut indica o zonă aproximativă în care se află, astfel încât echipajele să-l găsească mai uşor.

Ar fi relatat că se afla în apropierea unui adăpost amenajat pentru hrana animalelor sălbatice, în Pădurea Mamut. La acţiune au participat şi lucrători silvici.

UPDATE: Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit în jurul orei 22.00, în zona împădurită din apropiere de Pâclişa. Reamintim că traseul pistei de biciclete traversează dealul Mamut dinspre Valea Popii spre Pâclişa. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de Ambulanţă, pentru a evalua starea de sănătate a tânărului, care a stat în frig şi ploaie mai multe ore.

Potrivit ISU Alba, la acţiune au participat şi localnici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. za

    joi, 10.03.2016 at 07:39

    Sincer… penibil sa te ratacesti in padurice la 20 de ani si sa mai ai si pista da biciclete !

  2. bula

    joi, 10.03.2016 at 11:39

    fecioru asta nu ar trebui lasat singur nici in oras, ziua….monument de seninatate…:)

  3. argentin

    sâmbătă, 12.03.2016 at 00:34

    pai cine va minte in halul asta, domnii jurnalisti???articolul asta e foarte fals…mai cercetati.
    baietasul asta pierdut, praslea cel voinic, a fost gasit de un paznic de vanatoare si carat in Piclisa, la rugamintile jandarmilor…intrebati-l pe praslea sa vedeti daca e asa sau nu.
    tanarul a fost gasit de localnici, de padurari, ca de obicei…:) …la cautari din astea. 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax