Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr reţinut de oamenii legii. A distrus tavanul localului „Empire” din Alba Iulia şi l-a obligat pe solist să cânte din genunchi

Publicat

Un tânăr de 24 de ani din comuna Vadu Moţilor a fost reţinut pentru 24 de ore de oamenii legii, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, după ce a distrus tavanul localului „Empire” din Alba Iulia şi l-a obligat pe cântăreţ să cânte în genunchi, adresându-i injurii.

Scandalul a avut loc în noaptea de 12-13 aprilie. Incitat de atmosferă, tânărul a tulburat liniştea publică, a început să înjure şi să arunce cu obiecte în tavanul localului. Nici cântăreţul care se afla la acea oră în bar nu a scăpat. Acesta a fost înjurat şi obligat să se pună în genunchi, pentru a interpreta piesele.

În urma probatoriului administrat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale a lui B.L., de 24 de ani, din comuna Vadu Moţilor, acesta fiind reţinut pentru o perioadă de 24 ore pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 321 al. 1 Cod Penal.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Foto arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. domn

    joi, 26.04.2012 at 11:44

    ce taran *****. Pe langa faptul ca , clubul este unul josnic , vine tzaranushu de la munte sa faca el **** mare . Jenant , ce sa mai .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax