Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr reţinut după ce a furat bani şi bijuterii dintr-o casă din Pianu. Prejudiciul este de 15.000 lei

Publicat

hoti

Un tânăr care a spart o locuinţă din localitatea Pianu şi a furat bani şi bijuterii, păgubind astfel proprietarul cu 15.000 de lei, a fost reţinut de poliţie.  

Potrivit IPJ Alba, a fost prins miercuri, de poliţiştii din Sebeş. Furtul a fost reclamat în 7 februarie.

Tânărul are 21 de ani şi este din Pianu. Ar fi pătruns, prin forţarea uşii de la intrare, în locuinţa persoanei vătămate, un bărbat de 28 de ani din Pianu, şi ar fi sustras 3500 lei, 1500 euro, patru inele și un lănțișor de aur dintr-o geantă aflată într-un dulap.

Faţă de tânăr, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax