Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr reținut după ce a furat din mai multe magazine din Carolina Mall: Țintea magazinele sportive. Cum a fost prins

Publicat

Un tânăr care locuiește în Alba Iulia, a fost reținut de polițiști după ce a furat mai multe haine din magazinele din Carolina Mall. Din câte se pare tânărul țintea magazinele sport din mall. 

În doar 3 zile a furat o perche de adidași, un tricou, dar și un hanorac de 700 de lei. Acesta a fost prins de paza mall-ului, imediat după ce a furat hanoracul.

Acum tânărul va ajunge în fața magistraților pentru dispunerea măsurilor legale.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 29 ianuarie 2024.

La data de 28 ianuarie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din comuna Ticuș, județul Brașov, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia și care este bănuit de furtul mai multor articole vestimentare din incinta unor magazine situate într-un centru comercial din Alba Iulia.

În după amiaza zilei de 28 ianuarie 2024, tânărul ar fi fost depistat, de către personalul de pază al unui magazin, imediat după ce ar fi sustras un hanorac în valoare de 709 lei.

Din cercetări a rezultat că, în data de 27 ianuarie, tânărul ar fi sustras, din incinta aceluiași magazin, un tricou în valoare de 139 de lei, iar în data de 25 ianuarie ar fi sustras, din incinta altui magazin, o pereche de pantofi sport, în valoare de 410 lei.

În cursul zilei de azi, 29 ianuarie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax