Connect with us
Publicitate

AIUD

Tânăr reținut după ce a INCENDIAT o terasă din Aiud. A turnat benzină pe o masă și i-a dat foc

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Polițiștii din Aiud l-au reținut pe un tânăr din Lopadea Nouă, care este cercetat pentru distrugere. Acesta ar fi provocat un incendiu pe terasa unui local din Aiud.

La data de 11 septembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 27 de ani, din Lopadea Nouă, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în noaptea de 07/08 septembrie 2019, în timp ce se afla pe terasa unui local din Aiud, având asupra sa un recipient cu carburant, ar fi incendiat una dintre mese.

Incendiul s-a extins și a distrus și alte mese, scaune, panourile terasei confecționate din policarbonat, afectând chiar și acoperișul terasei.

În cursul zilei de azi, 12 septembrie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax