Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr REŢINUT după scandal la Mirăslău: Şi-a agresat fosta iubită şi pe prietenul acesteia

Publicat

arestat, catuse

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Luduş a fost reţinut de poliţiştii din Mirăslău, după un scandal petrecut pe 10 aprilie, în comună. Pe fondul geloziei, acesta a agresat-o pe fosta sa iubită şi pe actualul ei prieten, în faţa unui local.

Potrivit IPJ Alba, în 11 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 24 de ani, din Luduş, judeţul Mureş, ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În 10 aprilie, în jurul orei 22.30, s-ar fi deplasat în localitatea Mirăslău, iar în faţa unui local public, pe fondul geloziei, ar fi provocat un scandal şi ar fi agresat-o pe fosta sa concubină şi pe prietenul acesteia.

În urma agresiunii, cele două victime ar fi suferit leziuni corporale pentru a căror vindecare, potrivit constatatorilor medico-legale, sunt necesare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax