Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr reținut după scandal la un magazin alimentar din Alba Iulia. Ce au descoperit polițiștii

duba politie

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, în urma unui scandal petrecut la un magazin alimentar din municipiu. Inițial, a fost reținut un agresor de 41 de ani. Acum, polițiștii au luat aceeași măsură pentru fiul celuilat bărbat implicat în conflict.

Potrivit IPJ Alba, un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, a fost reținut de polițiștii de investigații criminale de la Alba Iulia. Măsura a fost lută miercuri, 3 iulie, în urma activităților investigativ-operative. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În 28 iunie 2024, în jurul orei 14.20, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Municipiului Alba Iulia au intervenit în incinta unei societăți comerciale din municipiu. Acolo era semnalată o agresiune fizică între mai multe persoane.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că doi bărbați, în vârstă de 41 de ani, respectiv 50 de ani, din Alba Iulia, pe fondul unor neînțelegeri, s-ar fi agresat reciproc.

Ulterior, bărbatul de 41 de ani i-ar fi adresat cuvinte jignitoare bărbatului de 50 de ani, moment în care fiul bărbatului de 50 de ani, un tânăr de 24 de ani, din municipiu, l-ar fi agresat pe bărbatul de 41 de ani.

Față de bărbatul de 41 de ani, din Alba Iulia, în 28 iunie, a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit unor surse, conflictul s-a petrecut la un magazin alimentar de pe strada Vasile Goldiș din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate