Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr snopit în bătaie, în Gârbova, după o discuție pe Facebook. Cum l-a atras într-o capcană un fost coleg de liceu

Publicat

Discutie pe Facebook încheiată cu violențe. La mai bine de trei ani de la producerea unui incident violent în localitatea Gârbova, judecătorii au dat o decizie. Este vorba despre un proces deschis după ce un tânăr a fost snopit în bătaie de alți doi tineri. 

Totul a plecat de la un conflict mai vechi, iar victima, bărbatul bătut, a fost ademenit în localitate, după o discuție pe Facebook.

În data de 31 ianuarie 2024, magistrații Judecătoriei Sebeș au dat o decizie, iar motivarea a fost făcută publică. Magistrații au optat pentru două amenzi penale destul de ridicate, dar și daune morale.

Atras în capcană după o discuție pe Facebook

Tânărul în cauză vorbea cu o fată, pe Facebook. La un moment dat, fratele fetei a văzut că sora sa discută cu tânărul pe Facebook și nu a fost de acord. Potrivt motivării instanței, cei doi aveau un conflict mai vechi, care data de când cei doi au fost colegi de liceu.

Fratele fetei i-a luat telefonul și i-a scris tânărului pe Facebook, Însă a lăsat să se înțeleagă că vorbește cu sora sa și nu cu el. Acesta i-a dat tânărului întâlnire în Gărbova, iar bărbatul a acceptat.

Drept urmare, s-a văzut cu fata în seara zilei de 6 ianuarie 2021. La nici cinci minute după ce s-au întâlnit, în zonă și-a făcut apariția fratele, alături de un prieten.

După o discuție în contradictoriu cei doi bărbați au început să îl lovească pe tânăr. Acesta a fost bătut cu pumnii, dar și cu o bâtă, loviturile fiind aplicate în zona feței.

Tânărul a fost bătut până a căzut la pământ.

Decizia instanței

Magistrații au concluzionat că cei doi tineri sunt vinovați și i-au condamnat pentru loviri sau alte violențe. În data de 31 ianuarie 2024, unul dintre atacatori a fost condamnat la amendă penală de 6.000 de lei. Cel de al doilea la o amendă de 9.000 de lei.

De asemenea instanța i-a obligat și la daune morale de 3000 de euro, câte 1500 de euro de persoană.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax