Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr tâlhărit într-un apartament din Alba Iulia, închiriat în regim hotelier. Agresorii l-au bătut și i-au furat telefonul

Publicat

Noi detalii despre tâlhăria petrecută joi într-un apartament închiriat în regim hotelier la Alba Iulia.

Un tânăr a fost bătut, iar agresorii i-au furat telefonul. Nu sunt la prima încălcare a legii. Acum sunt cercetați penal pentru tâlhărie și furt.

Din primele cercetări ale Poliției, cei doi, în timp ce se aflau într-un apartament din Alba Iulia, împreună cu doi cunoscuți, un tânăr și o tânără, l-ar fi agresat pe tânăr și i-ar fi sustras telefonul mobil și o sumă de bani și ar fi profitat de neatenția tinerei și i-ar fi sustras și telefonul acesteia.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, ”din actele de urmărire penală efectuate în cauză a reieşit că există probe din care rezultă bănuiala rezonabilă că: în data de 8 aprilie 2021, pe timp de zi, inculpații au pătruns într-un apartament din municipiul Alba Iulia, închiriat în regim hotelier, unde se afla persoana vătămată V.P.”.

Aceștia ”au exercitat violențe fizice asupra sa, lovind-o de mai multe ori cu pumnii și picioarele și provocându-i astfel leziuni corporale pentru a căror vindecare s-au stabilit ca fiind necesare 7-8 zile de îngrijiri medicale, context în care au deposedat-o de telefonul mobil marca Samsung S10 Plus și de suma de 250 lei, bunuri pe care victima le avea asupra sa”, potrivit sursei citate.

Anchetatorii au mai stabilit că ”inculpații au sustras de pe mobilierul din bucătărie telefonul mobil marca Huawei Y6, profitând de neatenția persoanei vătămate B.L., după care au părăsit în grabă apartamentul în care se aflau”.

Joi (8 aprilie) a fost prins unul dintre agresori, în vârstă de 22 de ani, din Ighiu. O zi mai târziu a fost găsit și al doilea, în vârstă de 18 ani din Alba Iulia.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, apoi arestați preventiv.

”Cu privire la persoana inculpaților, în vârstă de 22 ani, respectiv 18 ani, din analiza fişelor de cazier judiciar rezultă că aceștia nu se află la primul contact cu legea penală, fiind cercetați și trimiși în judecată în alte dosare penale pentru infracțiuni săvârșite cu violență, respectiv infracțiuni contra patrimoniului”, potrivit anchetatorilor.

”Punerea în mişcare a acţiunii penale și formularea propunerii de luare a măsurii arestării preventive sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului şi prevenirea săvârşii unor alte infracţiuni, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează reprezentanții Parchetului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax