Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr „vitezoman” din județul Maramureș, prins fără permis de polițiștii rutieri din Sebeș. Circula cu 80 km/h în localitate

Publicat

pol

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Maramureş a avut „ghinionul” să fie oprit de poliţişti, la Sebeş, în timp ce conducea o maşină fără permis. Oamenii legii l-au oprit pentru că a fost surprins de aparatul radar cu 80 de kilometri la oră în localitate.

În data de 23 august, ora 18.56, poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau cu aparatul radar pe strada Augustin Bena din municipiu, au depistat un autoturism care circula cu viteza de 80 km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar conducătorul acestuia, G.P., de 25 de ani, din localitatea Onceşti, judeţul Maramureş, a fost verificat de poliţişti care au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de G.P. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax