Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânără accidentată pe trecerea de pietoni din cartierul Ampoi III din Alba Iulia. A fost transportată la spital

Publicat

O tânără de 22 de ani a fost accidentată luni seară de un autoturism în timp ce se angajase în traversarea străzii pe o trecere de pietoni din Alba Iulia. Incidentul a avut loc în cartierul Ampoi III.

Potrivit IPJ Alba, tânăra traversa regulamentar pe zebră moment în care a fost surprinsă și accidentată. Aceasta a suferit leziuni și acuza dureri la unul dintre membrele inferioare. A fost transportată pentru îngrijiri la Spitalul Județean Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “Agnes G.I. de 27 de ani, din orașul Ocna Mureș, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere Andreei B. de 22 de ani din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii prin loc permis și semnalizat corespunzător.

În urma accidentului, Andreea B. a suferit leziuni corporale uşoare, a fost transportată la Spitalul Județean Alba Iulia, însă nu a rămas internată în spital.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pop Larisa Ioana

    luni, 15.10.2012 at 23:12

    Cum o cheama pe fata?:((

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax