Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânără de 13 ani dată dispărută de familie, identificată de poliţişti în Alba Iulia

Publicat

pol

O minoră de 13 ani din comuna Mirăslău a fost identificată de oamenii legii la scurt timp după ce familia semnalase dispariţia acesteia. Fata a fost descoperită în Alba Iulia, în apropierea Şcolii „Sf. Iosif”.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată vineri, la ora 17.30, de către o femeie de 32 de ani, din comuna Mirăslău, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 14.45, fiica sa în vârstă de 13 ani a dispărut. Aceasta a plecat cu un autobuz din municipiul Aiud spre Alba Iulia, urmând să se întâlnească cu mătuşa sa în staţia de pe strada Nicolae Bălcescu (zona „Electrica”), însă nu a mai ajuns la destinaţie.

În urma sesizării, au fost mobilizate efectivele Poliţiei Municipiului Alba Iulia, care au fost sprijinite în verificări şi căutări de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului Transporturi Feroviare, Poliţiei Locale Alba Iulia şi de jandarmi, iar la ora 19.10 minora a fost identificată, pe Bd. Ferdinand I din Alba Iulia, în apropierea Şcolii „Sf. Iosif”.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni. Aceasta a uitat să coboare din autobuzul cu care trebuia să ajungă la Alba Iulia şi a ajuns în autogara din Orăştie, judeţul Hunedoara, unde a fost sprijinită de un conducător auto de la o firmă de transport în comun pentru a reveni în municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax