Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără de 17 ani din Sebeș, transportată la spital cu arsuri grave. A încercat să aprindă focul într-o sobă, cu benzină

Publicat

UPU Alba

UPU Alba O tânără de 17 ani din Sebeș a ajuns la spital, luni, cu arsuri de gradul 2 și 3 după ce a încercat să facă focul în sobă. Fata a ajuns luni la UPU Alba, iar de acolo a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Unității de Primiri Urgențe Alba, tânăra a încercat să aprindă focul în sobă, aruncând benzină. Din neatenție, substanța inflamabilă i-a ajuns pe haine, moment în care flacăra s-a extins și pe îmbrăcămintea ei.

Fata a strigat după ajutorul părinților, care erau într-una din camere. Tânăra a fost dusă inițial la spitalul de Sebeș, apoi transportată la Alba Iulia cu arsuri de gradul 2 și 3 pe o suprafață de 35-38% din suprafața corpului.

În cursul nopții de luni spre marţi, ea a fost trimisă de urgență la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti pentru îngrijiri specializate.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba, medicul Maria Babeş a precizat pentru Alba24 că pacienta a fost transportată cu o ambulanţă de tip C, marţi, în jurul orei 3.00, spre Bucureşti. Fata prezenta arsuri pe coapse, gambe şi în zona bazinului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax