Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără de 19 ani din Alba Iulia, acuzată de furt. A sustras telefoane mobile de la trei eleve

Publicat

O tânără de 19 ani din Alba Iulia este considerată principala suspectă de comiterea a trei furturi de telefoane mobile. Aceasta ar fi sustras bunurile de la trei eleve de clasa a VI-a, la şcoală.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe principala suspectă de comiterea furtului a trei telefoane mobile, faptă comisă în data de 12 noiembrie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că Petronela D., de 19 ani, din Alba Iulia, a pătruns într-o sală de clasă din incinta unei unităţi de învăţământ din Alba Iulia, iar din ghiozdanele a trei eleve a sustras telefoanele mobile.

Prejudiciul, în valoare totală de 1.600 lei a fost recuperat în proporţie de 80%. Faţă de suspectă au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax