Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără de 19 ani din Blaj amendată de jandarmi. A pătruns în incinta unei şcoli şi a deranjat orele

Publicat

O tânără de 19 ani din Blaj a fost sancţionată de jandarmi cu 500 de lei pentru că a deranjat cursurile unei şcoli din localitate. Aceasta nu se afla la prima abartere de acest gen.

Personalul administrativ al unei şcoli din municipiul Blaj a solicitat joi, 3 septembrie, la ora 16.20, intervenţia jandarmilor deoarece o tânără intrase în incintă şi deranja orele de curs. Aceasta a fost identificată de jandarmi ca fiind Alina L. ( 19 ani ), domiciliată în Blaj, se pare absolventă a şcolii amintite. Din verificările efectuate a reieşit că fata nu este la prima abatere de acest fel, în ultima perioadă aceasta şi-a făcut un obicei din a pătrunde în instituţia de învăţământ şi a solicita cadrelor didactice să permită unor elevi să iasă pe hol, la discuţii. Mai mult, din discuţiile purtate cu personalul administrativ reieşit că, dacă i se solicită să părăsească incinta, are un comportament violent, se adresează vulgar şi ameninţă cu represalii.

Jandarmii i-au expus tinerei prevederea legală, potrivit căreia “pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile( … )instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, (…) ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine” constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1500 de lei. În conformitate cu aceasta Alina L. a fost sancţionată cu amendă în valoare de 500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax