Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără de 29 de ani din Alba Iulia, REŢINUTĂ pentru FURT din locuinţe. A sustras portmonee şi telefoane, din 11 imobile din oraş

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare O tânără de 29 de ani din Alba Iulia a fost reţinută, marţi, de poliţişti, fiind cercetată în 11 cazuri de furt din locuinţe şi încă o tentativă de furt. Va fi prezentată procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, tânăra a fost identificată iniţial în 14 decembrie, când era bănuită pentru comiterea a opt furturi din locuinţe, cu un prejudiciu total de 4.100 de lei. Ulterior, oamenii legii au descoperit că este suspectă în alte trei cazuri de furt şi o tentativă. Astfel, C.C. (29 de ani), a fost reţinută de poliţişti.

Femeia a profitat de faptul că locuinţele au fost lăsate neasigurate şi a sustras telefoane şi portmonee, în perioada septembrie – noiembrie 2016, din trei locuinţe.

În 14 decembrie, aceasta era cercetată pentru 8 furturi din locuinţe, de pe raza municipiului Alba Iulia, comise în perioada august – decembrie 2016, fapte prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de 4.100 lei.

Polițiștii au luat faţă de C.C. măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să o prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax