Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Tânără de 33 de ani, din Ocna Mureş, reţinută de oamenii legii. A furat bani şi bijuterii din aur dintr-o locuinţă din Unirea

Publicat

pol

O femeie de 33 de ani din Ocna Mureş a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind suspectă de comiterea infracţiunii de furt din locuinţa unei persoane din Unirea.

Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a constat faptul că  Ileana S. (33 de ani) a pătruns în locuinţa părţii vătămate, pe uşa de acces, care era deschisă şi a sustras suma de 2.000 lei, o verighetă şi un lănţişor din aur.

Femeia a fost reţinută de oamenii legii, pentru o perioadă de 24 de ore.

UPDATE: Miercuri, 4 iulie, Ileana S. a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă. Parchetul şi-a însuşit propunerea și a sesizat Judecătoria Aiud, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Femeia a fost transportată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax