Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără dezbrăcată, găsită moartă lângă un hotel din București. Era de profesie medic veterinar

Publicat

O tânără în vârstă de 29 de ani, de profesie medic veterinar, a fost găsită moartă și complet dezbrăcată, noaptea trecută, lângă un hotel din București.

La puțin timp după miezul nopții, oamenii din zonă au fost alertați după ce au văzut o tânără întinsă pe jos, chiar lângă bloc din apropierea hotelului.

O tânără care trecea prin zonă a crezut inițial că e vorba despre o păpușă, însă când s-a apropiat a văzut că tânăra era grav rănită și a sunat la numărul unic de urgență 112.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, însă a fost prea târziu.

Medicii au încercat în zadar să o resusciteze pe tânără timp de câteva zeci de minute.

Fata în vârstă de 29 de ani era complet dezbrăcată și ar fi căzut de la etajul blocului din apropiere.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morții.

Între timp, polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a afla dacă tânăra s-a sinucis sau dacă a fost aruncată ori împinsă de la etaj.

UPDATE:

Fata se numea Ioana Ţîrlea şi avea 29 de ani! Aceasta era de profesie medic veterinar și locuia cu chirie pe Șoseaua Vitan-Bârzești. 

Ioana locuia împreună cu iubitul ei, în vârstă de 30 de ani. Se pare că tânăra suferea de depresie, adâncită şi de faptul că nu își găsea un loc de muncă.

Potrivit unor informații, fata se afla singură în apartament în momentul în care a decis să-și pună capăt zilelor, pentru că polițiștii au descoperit că ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, din interior, în timp ce iubitul tinerei era plecat de acasă

Sursă: observator.tv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax