Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din Aiud, agresată și amenințată de fostul iubit. Polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului

Publicat

O tânără de 25 de ani din Aiud a fost agresată și amenințată de fostul iubit. Bărbatul s-a ales cu dosar penal atât pentru agresiune și amenințare, cât și pentru încălcarea ordinului de protecție.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 28 ianuarie 2024, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 25 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că fostul său concubin a agresat-o.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, ar fi agresat-o pe femeie și ar fi amenințat-o cu alte acte de violență.

Polițiștii au emis față de acesta un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 de zile, prin care i-au interzis să se apropie de femeie.

Ulterior, în noaptea de 28/29 ianuarie, în jurul orei 02.00, polițiștii au constatat că bărbatul s-ar fi deplasat într-un imobil din apropierea locuinței femeii, încălcând astfel interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 150 de metri, față de aceasta.

„Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție provizoriu”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax