Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din Aiud, cercetată pentru conducere fără permis. Şi proprietarul maşinii s-a ales cu dosar penal

Publicat

O tânără de 23 de ani din municipiul Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis. Proprietarul autoturismului, un tânăr din comuna Unirea, este de asemenea cercetat de polițiști. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 07 octombrie 2019, în jurul orei 18.30, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce acționau pe DJ 103 G, pe raza localității Ciugudul de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din municipiul Aiud.

Vezi și FOTO: Accident cu trei victime la intrare în Aiud dinspre Alba Iulia. Un autoturism s-a răsturnat

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredințat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un tânăr de 29 de ani, din comuna Unirea, cu toate că acesta știa că tânăra nu posedă permis de conducere.

Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de tânărul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii unui permis de conducere, pentru a fi condus, pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax