Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Alba, cu dosar penal după ce a avut rezultat pozitiv la drogtest. Conducea un autoturism pe DN 1

Publicat

O tânără dintr-o comună din Alba s-a ales cu dosar penal după ce a avut rezultat pozitiv la drogtest. Conducea un autoturism pe strada Clujului (DN 1) la Teiuș, în momentul în care a fost oprită de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, polițiștii din Teiuș, în timp ce acționau pe strada Clujului (DN1) din oraș, au oprit pentru control un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, din comuna Lopadea Nouă.

În urma testării conducătoarei auto cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a prezenței substanțelor interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nico

    luni, 30.01.2023 at 13:13

    Tot mai multi tineri se drogheaza. Am fost socata sa aflu despre unii de pe strada care consuma substante interzise! ei iesind din tiparul unui infractor (dau buna ziua, sunt cuminti, ascultatori si cu note bune la scoala)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax