Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăra din Alba Iulia care a căzut în râul Ampoi la începutul lunii ianuarie a murit. Era internată pe secția ATI, în stare gravă

Publicat

Tânăra de 30 de ani din Alba Iulia care a căzut în apele râului Ampoi, pe 3 ianuarie, a decedat pe vineri noaptea pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. Aceasta se afla în comă profundă, fiind ventilată mecanic. 

Reamintim faptul că tânăra a fost scoasă din apele râului în stop cardio respirator, iar salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare. După circa 30 de minute, femeia a fost preluată de către echipajul SAJ și transportată la spital, în stare de inconștiență, hipotermică și cu traumatism cranio-cerebral (TCC).

Tânăra a ajuns pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, stabilă hemodinamic, cu pneumonie de aspirație, au transmis atunci reprezentanții unității medicale. De asemenea, potrivit acestora, se pare că tânăra ar fi avut o depresie post-partum, o depresie postnatală.

Mai multe surse au precizat pentru alba24.ro că se ia în calcul o tentativă de suicid, tânăra aruncându-se în apele râului Ampoi. Aceasta ar fi avut doi copii mici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax