Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Alba Iulia, sechestrată și agresată de fostul concubin. Polițiștii au spart ușa locuinței și l-au reținut pe bărbat

Publicat

O tânără din Alba Iulia a fost amenințată, agresată și sechestrată de fostul concubin în apartamentul acestuia din municipiu. Oamenii legii au fost alertați de către mama tinerei, prin apel la 112. Ajunși la fața locului, polițiștii au pătruns în forță în apartament și l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. 

Potrivit IPJ Alba, luni, 4 iulie, în jurul orei 9:15, în urma unui apel prin 112 făcut de o femeie din Alba Iulia, care a sesizat faptul că fiica sa este împiedicată să plece dintr-o locuință din Alba Iulia, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-au deplasat la adresa indicată.

Întrucât nu s-a primit răspuns la apelul de a deschide ușa, iar din interior se auzeau țipete de ajutor, polițiștii au procedat la pătrunderea în forță.

În interiorul apartamentului au fost identificați un bărbat de 27 de ani și o femeie de 31 de ani, iar din primele cercetări a rezultat că, în seara zilei de 3 iulie 2022, femeia s-ar fi deplasat la locuința fostului său concubin, iar acesta ar fi amenințat-o, agresat-o și ar fi împiedicat-o să părăsească apartamentul.

Față de bărbat, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și amenințare, urmând ca în cursul zilei de azi, 5 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii au emis, față de bărbat și un ordin de protecție provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de fosta sa parteneră.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate