Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăra din Cîmpeni care a înjunghiat un bărbat pe malul Mureşului a fost arestată preventiv. Precizări de la Parchet

Publicat

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, joi, 5 iunie, punerea în mișcare a acțiunii penale față de Mirela Narghita Pădureanu (27 de ani) din Cîmpeni. Tribunalul Alba a emis mandat de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Procurorii precizează că „inculpata, împreună cu partea vătămată și un martor s-au aflat în noaptea de 3/4 iunie, în jurul orei 1.15, într-o baracă în localitatea Partoș, județul Alba, iar pe fondul unor discuții contradictorii, inculpata Pădureanu Narghita Mirabela i-a aplicat persoanei vătămate A. A. o lovitură cu un cuțit în zona posteotoracică paravertebral dreapta la nivel D4-D5, în urma căreia victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, unde s-a efectuat drenaj toracic, evacuându-se 2,5 litri de sânge, iar ulterior aceasta a fost transferată la Clinica de Chirurgie Toracică Cluj-Napoca”.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu şi tragerea la răspundere penală a inculpatei.

Citeşte Cercetată pentru tentativă de omor: Tânăra care a înjunghiat un bărbat din Alba Iulia pe malul Mureşului a ajuns în arestul IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax