Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din Cluj, cercetată pentru furt. A sustras unui vârstnic din Alba Iulia suma de 100 de lei

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au depistat-o, în flagrant delict, pe o tânără din judeţul Cluj, ce ar fi profitat de neatenţia unei persoane în vârstă şi i-ar fi sustras o sumă de bani. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit pogubitului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 mai, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 75 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, în timp ce discuta, în faţa porţii locuinţei sale, cu o tânără, aceasta i-a sustras 100 de lei.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul incidentului şi, în apropierea acestuia, au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea furtului.

Asupra tinerei, în vârstă de 22 de ani, din comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, ce se pare că a profitat de neatenţia vârstnicului, a fost găsită suma de bani sustrasă.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de tânăra bănuită de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax