Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din comuna Meteş, cercetată de poliţişti după ce a furat bunuri dintr-o casă nelocuită. A pătruns în imobil împreună cu o minoră de 12 ani

Publicat

pol

masina politie O tânără în vârstă de 24 de ani din comuna Meteş este cercetată pentru furt, după ce a sustras, dintr-o casă nelocuită, bunuri de uz casnic şi obiecte decorative, evaluate la 1000 de lei. Tânăra a pătruns în imobil însoţită de o minoră de 12 ani.

Poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au identificat-o sâmbătă pe o tânără de 24 de ai, din comună, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o casă nelocuită, prin care ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.

În perioada 16 martie – 17 aprilie, G.A., împreună cu o minoră în vârstă de 12 ani, din comuna Meteş, au pătruns într-o casă nelocuită din comună, profitând de faptul că uşa de acces nu era asigurată şi au sustras mai multe bunuri de uz casnic şi obiecte decorative, a căror valoare a fost estimată de către păgubită la suma de 1.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, s-a reuşit recuperarea unei părţi a prejudiciului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax