Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Mihalț, bătută de fostul soț, într-un magazin. Dosar penal deschis pe numele bărbatului

Publicat

O femeie din Mihalț a fost agresată de fostul soț, într-un magazin din localitate. Agresiunea s-a produs duminică, 17 martie 2024. 

Cazul a fost preluat de autoritățile din Blaj, iar bărbatul va ajunge în fața magistraților.

La data de 17 martie 2024, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihalț au fost sesizați de către o femeie de 27 de ani, din localitatea Mihalț, județul Alba, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul soț.

Din primele cercetări, a rezultat că, în timp ce se afla în incinta unui magazin din localitate, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 26 de ani, din Teiuș, ar fi agresat-o pe reclamantă, provocându-i leziuni la nivelul feței, fără a fi necesară transportarea sa la spital.

Pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 18 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax