Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Rădeşti, cercetată pentru ultraj, după ce a tras cu un pistol airsoft asupra unui pieton

Publicat

O tânără de 20 de ani din Rădeşti şi un bărbat de 31 de ani din Aiud au ajuns în atenţia poliţiei, după ce fata a tras cu un pistol de agrement asupra unui pieton, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia. Nu au fost persoane rănite în urma incidentului, iar poliţiştii au stabilit că tânăra a folosit arma „din teribilism”,.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de C.E.B., o tânără de 20 de ani, din comuna Rădeşti şi O.O.L. (31 de ani) din Aiud.

Marţi, la ora 12.30, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, tânăra a folosit un pistol cu proiectile din plastic, de agrement, tip airsoft, nesupus autorizării, asupra unui cetăţean ce se afla pe marginea drumului, într-o zonă intens circulată, transmit poliţiştii.

Fapta a fost sesizată prin 112 de către cetăţeanul asupra căruia s-a tras, iar, cu ajutorul indiciilor oferite de acesta, poliţiştii au reușit să identifice şi să oprească autoturismul la intersecţia străzii Mărăşeşti cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, autoturism ce era condus de O.O.L.

În urma acestui incident, nimeni nu a suferit leziuni corporale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că pistolul de agrement aparţine lui O.O.L., care i l-a încredințat tinerei, iar aceasta l-a folosit din teribilism.

În conformitate cu prevederile art. 129 pct.32 din Legea 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, faţă de cei doi suspecţi a fost luată şi măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei, pentru folosirea armelor de agrement fără respectarea condiţiilor legale precum şi măsura complementară a ridicării pistolului în vederea confiscării.

În plus, faţă cei doi suspecţi cercetările sunt continuate şi sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. HaHaHa

    miercuri, 13.02.2013 at 15:41

    Oare de exista la noi dreptul la purtare de arme de foc, ce mai ramanea din pieton… un cadavru?

  2. herleav

    joi, 14.02.2013 at 10:00

    @HaHaHa
    Stimabile(a) domn/doamna, nu conteaza ce fel de arma porti sau ai in dotare, principiul functioneaza dupa cum si in ce conditii o folosesti.
    On topic: Problema grava este ca acea tanara nu detinea pe propria raspundere acea arma de airsoft, care precizez ca nu dezvolta mai mult de 2J (jouli), ce este drept ca prin tricou o resimti destul de bine bila de plastic dar nu produce rani grave (nu mai mult ca o piscatura de tantar); tanarul de 30 ani care era defapt soferul masinii acela trebuie condamnat deoarece el detinea arma.
    Off topic: interesant este faptul ca pentru molestatorii de copii sau violatori nu spune nimeni nimic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax