Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din Sebeş, cercetată pentru părăsirea locului accidentului, după ce a lovit uşor, cu maşina, o adolescentă de 16 ani

Publicat

O tânără de 34 de ani din Sebeş s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit uşor, cu maşina, o adolescentă de 16 ani şi a părăsit locul accidentului, pentru că fata a recunoscut că nu suferise leziuni corporale. Incidentul s-a petrecut pe strada Mihai Viteazul, în noaptea de duminică spre luni.

Din primele cercetări, poliţiştii au constatat faptul că adolescenta de 16 ani din Alba Iulia s-a angajat în traversarea străzii Mihai Viteazu prin loc marcat si semnalizat corespunzător, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de Lidia I.S. (34 de ani), din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, după producerea accidentului, Lidia I.S. a oprit autoturismul şi a discutat cu victima, care i-a relatat faptul că nu a suferit leziuni corporale si nu doreşte să fie transportată la spital. În urma acestei discutii, conducătoarea auto a părăsit locul producerii accidentului, fără a anunţa unitatea de poliţie.

Ulterior, tânăra de 16 ani s-a deplasat la Spitalul Judetean Alba, acuzând dureri la piciorul drept, iar in urma examinării medicale s-a constatat că a fost rănită uşor, suferind doar leziuni superficiale (traumatism antepicior drept).

Poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care faţă de Lidia I.S. se efectuează cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax