Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără din Sebeș, condamntă la închisoare în Marea Britanie pentru trafic de droguri. Încasa comenzile și alți doi complici le onorau

Publicat

paula tabacaru O tânără în vârstă de 23 de ani din Sebeş a fost condamnată de o instanţă din Manchester la 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru trafic de droguri. Este vorba despre Paula Tăbăcaru din Sebeş, în vârstă de 23 de ani, care, potrivit presei britanice, alături de alţi doi tineri, Elvis Hasanaj (22 de ani) şi Kamer Mici ( 26 de ani) făcea trafic de droguri de mare risc (Foto: MEN Syndication).

Cei trei au primi în total de 11 ani de închsioare. Tânăra și cei doi complici sunt acuzați că furnizau droguri în centrul oraşului Manchester, iar în urma unor percheziţii poliţia ar fi descoperit la domiciliile acestora cocaină în valoare de  57.000 de lire sterline şi peste 36.000 de lire sterline bani cash.

Tânăra din Sebeş ar fi fost cea care prelua comenzile, iar ceilalţi doi tineri le furnizau. În cadrul percheziţiilor, poliţiştii ar fi recuperat şi o listă de clienţi de la care cei trei traficanţi ar fi avut de încasat în total 110.000 de lire sterline. Paula Tăbăcaru a primit cea mai mare condamnare, de 5 ani şi 4 luni, iar Hasanaj şi Kamer Mici au fost condamnaţi la câte 3 ani de închisoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax